全能五星小学生英语竞赛三年级考试真题及答案

三年级组 1.This type for mobile phone is my favorite, but I can’t it. A.pay B. spend C. …

三年级组

1.This type for mobile phone is my favorite, but I can’t it.

A.pay B. spend C. costD. afford

回答:D

分析:考察形容词使用方法,afford 表明能买起,压力的起,人做主语

2.1,3,5,7and 9 are numbers and 2,4,6,and 8 are not.

A.Odd B. even C. extra D. nut

回答:A

分析:考察英语词汇量。Odd number 表明单数,even number表明双数

3.Mom makes me eat an apple every day to keep the away.

A.thief B. starboard C. bow D. deck

回答:D

分析:考察固定搭配, an apple a day, keeps the doctor away

4.If you are about Australian cities, just read the book written by Dr.Johnson.

A.curious B. anxious C. interested D. amused

回答:A

分析:考察固定搭配, be curious about 表明对XX 很好奇

5.John’s parents were too angry to saya moment ago.

A. somethingB. anything C. nothing D. everything

回答:B

分析:考察固定不动句式。Too…to 表明太…而不可以,有否认含意

6.Walk two down the street and go past the city hall.

A. blizzards B. buildings C. blocks D. bouquets

回答:C

分析:英语词汇量 blocks 是商业街的含意

7.—Here comes the train. Where are our tickets?

—Oh, my God! I them at home.

A.forgotB. missed C. lost D. left

回答:D

分析:语汇分析。Left是leave的过去时,leave sth. at home 把某物忘在家里

8.–Look at your hands, John. of them is clean?

—Ok. I’ll wash them at once.

A.Both B. None C.Neither D. Either

回答:C

分析:Neither有否认含意两者都不,看作奇数

作者: admin

为您推荐

联系我们

联系我们

0898-88881688

在线咨询: QQ交谈

邮箱: email@wangzhan.com

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

关注微博
返回顶部